Page 1 of 1

lightportal

Posted: 06 Sep 2009, 14:53
by FIFA2009
Hi, I would like to use lightportal theme.
However when I installed the theme I cannot add post as there are no Add A New Topic tag. Maybe you forget to add the link when
coding the theme?
Would appreciate some help here. Tq

Re: lightportal

Posted: 06 Sep 2009, 16:10
by kber
what is your board language ?

Re: lightportal

Posted: 06 Sep 2009, 17:10
by FIFA2009
I am using English. Please see my forum setup testing here.
I don't want live links so please adjust the url :)
iium dot au dot my / forum
Thanks

Re: lightportal

Posted: 06 Sep 2009, 21:16
by kber
you have to give the permissions for start a new topic for admin , other group to see the icon

Re: lightportal

Posted: 06 Sep 2009, 22:55
by FIFA2009
I already did. I can change to the original prosilver theme and it gives out the reply or new topic button. I think maybe because its because I created the forum on a subfolder of a subdomain. I mean the original domain is
au dot my and I created a blog iium dot au dot my and then the forum as a subfolder iium.au.my/folder.
Maybe the theme created isnt coded to make compatible to that which caused the image to create a new topic and to reply to not appear. Other themes ~ original themes ~eg:prosilver can handle the change.

Re: lightportal

Posted: 07 Sep 2009, 01:36
by kber
it should work as long as imageset folder contain en folder :)

Re: lightportal

Posted: 07 Sep 2009, 04:18
by FIFA2009
The folder en is in the imageset. See this image.
I can open the link manually by using the posting.php. Prob is its not appearing at my forum :shock:
Image

Suggestions?

Re: lightportal

Posted: 07 Sep 2009, 11:22
by kber
FIFA2009 wrote:The folder en is in the imageset. See this image.
I can open the link manually by using the posting.php. Prob is its not appearing at my forum :shock:


Suggestions?
can you send me your forum link +admin user and pass via pm

Re: lightportal

Posted: 07 Sep 2009, 19:03
by FIFA2009
I have send the info via PM. Thanks